header-facebook1.png

Facebookgroep "Alles over Titeren"


In 2017 hebben 2 zeer enthousiaste dames een facebookgroepje opgericht. Alleen voor hun dierenvrienden...... Dat ze nu zo'n 20.000 vrienden hebben, een team van experts die alle vragen van leden geduldig beantwoorden en het titeren een zeer groot warm hart toedragen in de breedste zin des woords, hadden zij destijds nooit kunnen vermoeden. En dat is maar goed ook!

In deze groep staat er inmiddels een enorme schat aan waardevolle informatie, heerst er een goede sfeer, is er respect voor elkaar en is men blij, meelevend, enthousiast naar elkaar. Deze informatieve groep wordt zorgvuldig beheerd en baseert zich puur op feiten en juiste informatie, mede door hun heldere en transparante wijze van alle informatievoorzieningen. Een hele prestaties om in zo'n grote groep zo'n atmosfeer te krijgen en te houden.

Waarom zouden we het wiel opnieuw moeten uitvinden als er al zoveel prachtige wielen soepel draaien? Wij zijn enorm verheugd en trots dat wij deze facebookgroep "Alles over Titeren" mogen en kunnen aanbevelen voor een ieder die foto's, video's, reacties en ervaringen wil zien.

 

                                   Like onze pagina!                                                                                                                Word lid van de groep!

logo-facebook-like.jpg logo-facebook.png

 
 
 
button-terug-blauw.png