L-Mesitran® Wondzorg
Sinds 2002 is L-Mesitran het toonaangevende merk van wondverzorgingsproducten op basis van honing.
Publicaties in internationale peer reviewed journals zoals The Lancet, Burns en Journal of Wound Care onderstrepen de effectiviteit en veiligheid van de producten.
De unieke L-Mesitran producten werden in 2002 als CE gemarkeerde producten geïntroduceerd op de Europese markt. De FDA keurde de verbanden in 2007 goed en de
producten zijn beschikbaar in landen over de hele wereld.
Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren voor een snelle en efficiënte wondgenezing.
L-Mesitran® biedt een natuurlijke doorbraak in wondverzorging.

 

L-Mesitran - Meer dan honing!

In 2002 waren we het eerste bedrijf dat onze medische honing: L-Mesitran CE-markering kreeg. Toen en nu streven we ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren voor snelle en efficiënte wondgenezing. We zijn meer dan alleen schat. We hebben honing onderzocht en manieren om dit natuurlijke ingrediënt te verbeteren. Daarom vullen we onze honing van medische kwaliteit aan met bijv. vitamines om nog effectiever te zijn.

L-Mesitran-producten zijn veelzijdig. Ze zijn ook buitengewoon effectief in de diergeneeskunde. Het geneest niet alleen complexe wonden, het verwijdert ook biofilms van geïnfecteerde wonden, waardoor genezing sneller en efficiënter verloopt. Artsen hebben de mogelijkheid om L-Mesitran-producten te gebruiken als alternatief voor antibiotische therapieën. We zijn CE-gemarkeerd en FDA-goedgekeurd en zijn beschikbaar in meer dan 50 landen over de hele wereld.