puppies.jpg

Niet alle dierenartsen titeren puppy's
 

Niet alle dierenartsen titeren puppy's. Hier zijn diverse redenen voor, maar het is wel fijn wanneer je dit van tevoren weet zodat de kans om teleurgesteld te worden, zo klein mogelijk is. Het titeren van pups is ook weer een heel andere materie dan het titeren van volwassen honden omdat we bij pups nog te maken hebben met de eventuele aanwezige maternale antilichamen. Zolang deze nog voldoende aanwezig zijn, is er een reële kans dat een vaccinatie niet aan zal slaan. Door te titeren kan je dierenarts het juiste moment van vaccinatie bepalen of kan zij of hij aantonen dat je puppy na de vaccinatie(s) antilichamen heeft aangemaakt die voor bescherming zorgen.

Met de RapidSTATUS™ TiterTest™ is het eenvoudig om te meten of de pups wel of niet beschermd zijn. Afhankelijk van de uitslag wordt gekeken wat de volgende stap is. Het traject is niet te voorspellen omdat iedere hond een individu op zich is.

Dierenartsen die al met de RapidSTATUS™ TiterTest™ werken, zijn erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en nauwkeurigheid van de test. De kans op het maken van fouten tijdens zowel de uitvoering als interpretatie, is minimaal. Er zijn slechts 3 eenvoudige handelingen nodig en na 10 minuten is de uitslag bekend.

Voor de RapidSTATUS™ TiterTest™ geldt: Snel en accuraat titers testen. Klaar terwijl u wacht!

Maakt jouw dierenarts nog geen gebruik van de RapidSTATUS™ TiterTest™. Vraag je dierenarts er dan naar of raadpleeg de locatiezoeker bovenaan deze pagina voor de dichtbijzijnste praktijk.
Je bent overal van harte welkom!

button-terug-wit.png