Nieuws

 

 

12 januari 2023 - Update leveringsproblemen RapidSTATUS™ TiterTest™

Wij ontvingen de volgende e-mail van de producent van de TiterTest:

Regarding the TiterTest I have received the information that the launch date has been postponed to Q2, which really is a pity for all of us. We have the 100% insurance that the test will come. It will just come a little later than expected.

Wij betreuren dit enorm maar hebben hier helaas geen enkele invloed op.
Zodra er meer bekend is wordt dit onmiddellijk door ons gecommuniceerd.

 

1 december 2022 - Arhomani Cursus 2023

Zou je meer willen weten over Arhomani en het effect van olfactorische verrijking door essentiële oliën op de emoties van mens en dier? Schrijf je dan in voor één van onze Nederlandstalige cursussen. 
Aan de hand van wetenschappelijke onderbouwing en klinische casussen zullen de verschillende synergieën van Arhomani worden voorgesteld.
 
NIVEAU 1: open voor iedereen
-18 maart 2023, van 9u tot 17u, Schoorl, Nederland
Docent: Drs. Tynke de Winkel
 
NIVEAU 2: toegang tot deze cursus na het succesvol behalen van niveau 1; alleen voor dierenartsen, gespecialiseerde dierentrainers, dier fysiotherapeuten of dier osteopaten.
-1 april 2023, van 9u tot 17u, Schoorl, Nederland
Docent: Drs. Tynke de Winkel en Dr. Anouck Haverbeke
 
Meer info?
www.arhomani.com

 

2 september 2022 - Nieuwe datum Webinar Arhomani bekend

Op maandag 24 oktober om 20:00 uur organiseert VetSupplies een informatief Webinar over de synergieën van Arhomani. Aromatherapie bestaat al sinds mensheugenis en staat de laatste jaren enorm in de belangstelling.
Arhomani heeft, op basis van wetenschappelijke studies, synergieën van essentiële oliën samengesteld die een positieve en ondersteunende invloed hebben op de emoties (en daarmee het gedrag) van dieren. 
Tijdens dit Webinar brengen we de verschillende synergiên aan bod, aan de hand van korte klinische gevallen. Daarna is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Webinar zal worden gegeven door Drs. Tynke de Winkel, biochemicus met een achtergrond in diergedrag. PhD student binnen de Antrozoölogie (mens-dierrelatie) en mede-eigenaar van dierenartsenpraktijk “Andere Dierenarts”. Dr. Anouck Haverbeke, dierenarts, PhD in Ethologie, Europees Specialist Gedragsdiergeneeskunde, directeur van Vet Ethology, zal deze webinar mede begeleiden als external advisor van Arhomani.  

Als u interesse heeft om deze sessie (kosteloos) bij te wonen kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar info@vetsupplies.nl met uw contactgegevens. 

Wij verwelkomen u graag op 24 oktober.

 

13 juli 2022 - Update Webinar Arhomani:

Wegens onvoorziene omstandigheden, kan het Arhomani Webinar dat gepland staat op 18 juli, niet doorgaan.
Iedereen die zich heeft ingeschreven wordt hiervan nog persoonlijk op de hoogte gesteld. Een nieuwe datum zal zo snel mogelijk worden gepland en gecommuniceerd.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak!

 

4 juli 2022 - Webinar Arhomani

Op maandag 18 juli om 20:00 uur organiseert VetSupplies een informatief Webinar over de synergieën van Arhomani.

Aromatherapie bestaat al sinds mensheugenis en staat de laatste jaren enorm in de belangstelling. Arhomani onderscheidt zich door op wetenschappelijke basis synergieën van essentiële oliën samen te stellen die een positieve en ondersteunende invloed hebben op de emoties (en daarmee het gedrag) van dieren. 

Tijdens dit Webinar bespreken we het belang van het herkennen van emoties in de preventie van gedragsproblemen alsook medische problemen. Vandaaruit, komen de verschillende synergiën aan bod en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Het Webinar zal worden gegeven door Dr. Anouck Haverbeke, dierenarts, PhD in Ethologie, Europees Specialist Gedragsdiergeneeskunde, directeur van Vet Ethology en Drs. Tynke de Winkel, biochemicus met een achtergrond in diergedrag. PhD student binnen de Antrozoölogie (mens-dierrelatie) en mede-eigenaar van dierenartsenpraktijk “Andere Dierenarts”.

Als u interesse heeft om deze sessie (kosteloos) bij te wonen kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar info@vetsupplies.nl met uw contactgegevens. 

Wij verwelkomen u graag op 18 juli.

 

6 mei 2022 - Update leveringsproblemen RapidSTATUS™ TiterTest™

Tot onze grote spijt zal de RapidSTATUS™ TiterTest™ Canine hoofdzakelijk veroorzaakt door de situatie omtrent Covid-19, waarschijnlijk niet voor december 2022 leverbaar zijn. Zodra de levertijd bekend is zullen wij dit communiceren.

Dit is wat de producent ons schreef:

Due to delays in licensing and production which are mainly caused by the current situation with Covid & supply chain in general, we may not be able to launch the TiterTest before December 2022.
We will definitely make sure to proceed giving our best to be quicker than December, but regrettably this is the official date we have to communicate with you.

Sorry for the bad news.

 

23 september 2021 - Webinar RapidSTATUS™ TiterTest™
 

Beste dierenarts,

Op 15 en 17 juni jl. organiseerden wij het webinar RapidSTATUS™ TiterTest™. De reacties hierop waren zeer positief. Omdat niet iedereen in staat was om een van beide avonden bij te wonen en we regelmatig verzoeken tot het organiseren van een nieuwe online training ontvangen, hebben wij besloten om nogmaals een webinar te organiseren.

Tijdens dit webinar komen o.a. de gewijzigde vaccinatierichtlijnen van de WSAVA, het nut van serologisch testen en het correct uitvoeren en interpreteren van de RapidSTATUS™ TiterTest™ Canine & Feline aan bod.

Het webinar zal plaatsvinden op donderdag 23 september om 19:30 ( Vol ) en woensdag 20 oktober om 19:30  
We hanteren een maximum van 40 deelnemers voor deze avond.

Als u interesse heeft om het webinar bij te wonen, laat het ons dan weten via een email aan info@vetsupplies.nl met vermelding van uw volledige contactgegevens inclusief UDN nummer (NL) of ordenummer (BE).
U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een link waarmee u die avond kunt inloggen om het webinar bij te wonen.

Wij verwelkomen u graag op deze informatieve en interactieve avond waarbij voldoende gelegenheid is om vragen te stellen.

Webinar RapidSTATUS™ TiterTest™

Webinar

 
21 april 2021 - Webinar RapidSTATUS™ TiterTest™

Beste dierenarts,
Inmiddels is de RapidSTATUS™ TiterTest™ alweer een jaar op de markt en zijn er veel praktijken die de test hebben geïntegreerd in de vaccinatieschema’s van honden en katten.
Omdat wij merken dat niet iedereen op de hoogte is van de gewijzigde vaccinatierichtlijnen van de WSAVA en het nut van serologisch testen, willen wij u hierover graag informeren via een informatieve webinar. Daarnaast zal er ruimschoots aandacht worden besteed aan het correct uitvoeren en interpreteren van de RapidSTATUS™ TiterTest™ Canine & Feline.

Het webinar zal plaatsvinden op dinsdag 15 en donderdag 17 juni om 19:30.
We hanteren een maximum van 40 deelnemers per avond.
Als u interesse heeft om een van deze sessies bij te wonen, laat het ons dan weten via een email aan info@vetsupplies.nl
Gelieve de avond van uw voorkeur op te geven met vermelding van uw volledige contactgegevens inclusief UDN nummer (NL) of ordenummer (BE).
U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een link waarmee u die avond kunt inloggen om het webinar bij te wonen.
Wij zien u graag verschijnen op een van beide avonden.

Webinar RapidSTATUS™ TiterTest™

Webinar
 
 
 
15 april 2021 - 2 nieuwe facebookpagina's
Voor beide nieuwe productlijnen hebben wij afzonderlijke facebookpagina’s opgezet waarop we informatie, nieuws en succesverhalen delen. Mocht u iets willen delen, tag ons dan zodat wij erop geattendeerd worden en uw verhaal kunnen delen. Met uw ervaringen kunnen we meerdere dieren helpen.
Als u deze pagina's wilt volgen, is het wel handig om deze te liken zodat berichten ook op uw tijdlijn voorbij komen!
Hierbij de directe links van onze facebookpagina's van L-Mesitran Veterinair en Arhomani Veterinary Therapy.

 

15 april 2021 - brochure VetSupplies
Al onze producten staan overzichtelijk vermeld in onze nieuwe brochure die u hieronder kunt downloaden. Wilt u liever een gedrukt exemplaar dan sturen wij u deze graag toe. Hiervoor kunt u het beste even het contactformulier invullen.
thumbnail-vetsupplies-brochure-jpg.jpg
 
15 april 2021 - grootse uitbreiding productassortiment
We hebben niet stil gezeten en kunnen met trots melden dat wij inmiddels ook distributeur zijn voor zowel de wondgel/zalf van het zeer bekende merk L-Mesitran voor de veterinaire sector. L-Mesitran is wereldmarktleider voor wondzorgproducten op basis van medicinale honing. De producten worden in meer dan 60 landen succesvol ingezet.
 
Ook nieuw is de volledige productlijn van Arhomani veterinary aromatherapy. Het assortiment bestaat uit 10 verschillende synergieën van essentiële oliën in zowel kant-en-klare spray als in diffuser-oliën die te vernevelen zijn met een diffuser. Alle producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en de resultaten zijn zeer bemoedigend. Dit heeft al tot zeer veel successen geleid waardoor dieren een aangenamer leven hebben gekregen. Omdat voor een succesvolle behandeling naast kennis over gedrag ook productkennis belangrijk is, zullen er in de toekomst gerichte producttrainingen worden georganiseerd. zodra hierover meer bekend is, wordt dit gecommuniceerd.
 
10 augustus 2020 - distributie België
Vanaf heden is de RapidSTATUS™ TiterTest™ ook bij Covetrus in België te bestellen. Zie Distributeurs.
 
6 augustus 2020 - Panleukopenie katten testen met de RapidSTATUS™ TiterTest™ Canine
Met onze TiterTest Canine is het ook mogelijk om alleen de Panleukopenie (kattenziekte) bij katten te testen. Lees hier het artikel op onze facebookpagina.
Dit betekent voor alle kateigenaren dat zij bij alle praktijken die de TiterTest nu al in  huis hebben, hun kat kunnen laten testen of zij goed beschermd zijn of niet. Hier vindt u onze lijst van praktijken die al met de TiterTest werken. Omdat we nog volop aan het uitleveren zijn, zal deze lijst dagelijks aangepast kunnen worden.
 
4 juli 2020 - website VetSupplies online
VetSupplies lanceert vandaag haar website.
Wilt u als dierenkliniek op de hoogte blijven van nieuwe producten of acties? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief door u hier in te schrijven.