header-website-wild-jpg.jpg

 

Als je hier komt dan ben je dus in de prijzen gevallen tijdens het W.I.L.D. weekend van de Agilityclub.

Van harte gefeliciteerd!

Op deze pagina vertellen we je hoe je je prijs kunt verzilveren!

 

 

logo-kuranda.png

 

Kuranda hondenbed - orthopedisch en onverwoestbaar-

Ben jij de gelukkig die tijdens de Bingo de super super superhoofdprijs hebt gewonnen en nu je hond heel blij mag maken met het populaire hondenbed van Kuranda dan mag je nu zelf aan de slag! Want dit bed mag je helemaal zelf samenstellen qua kleur, stof en afmeting. (Vraag Esmae/Karel: in/excl. fleecepad?, nog van tevoren bepaalde afspraken duidelijk maken, op grootte hond een waardebon maken universeel?)

Ga naar https://kuranda.eu/nl/home en neem alvast een kijkje in kleuren, maten en stoffen. (Esmae/Karel: hoe te bestellen?)

 

 

RapidSTATUS™ TiterTest™

Heb jij een gratis TiterTest gewonnen? Dan leggen we hier uit hoe het werkt.

 

1. Je kunt een keuze maken uit een dierenartsenpraktijk van deze lijst.
2. Geef deze keuze aan ons door.
3. Wij zullen dit communiceren naar deze praktijk en zullen jou een contactpersoon doorgeven bij wie je een afspraak kunt maken.
4. Je hoeft dus niets te betalen voor de TiterTest, bloedafname en de uitvoering van de test (ook geen consultkosten). Mocht er echter uit de test komen dat je hond niet optimaal beschermd is en er een vaccinatie-advies uit volgt dan is dat voor eigen rekening. Dit geldt uiteraard ook voor andere handelingen welke tijdens het consult worden uitgevoerd op jouw verzoek.
 
Omdat dit een actie is van de dierenartsenpraktijk samen met de distributeur is het mogelijk dat zij hierover een stukje willen schrijven op hun website en/of social media kana(a)l(en), eventueel voorzien van fotomateriaal. Mocht je zelf niet in beeld willen en/of geen naamsvermelding wensen en/of getagd willen worden, geef dat dan even duidelijk van tevoren aan.
 
Hoe het titeren precies in zijn werk gaat, kun je op deze website duidelijk vinden. Stuur jij je gegevens nog even door naar info@titertesten.nl? (of hiervoor een speciaal emailadres aanmaken voor acties etc?). Dan gaan wij voor je aan de slag zodat jij zo snel mogelijk weet of jouw hond optimaal beschermd is of niet!